top of page
  • Skribentens bildDiabetesia

Häng med oss live, på Instagram!


Jag har jobbat med typ 1-relaterade frågor på olika sätt och i olika kanaler sedan 2013. Jag har drivit mitt eget företag sedan tidigt 2015 och börjar känna mig ganska "gammal i gemet" nu. Hela typ 1-världen pendlar ofta upp och ner, men just nu känns det faktiskt mest som upp upp upp roligt nog!


För några år sedan lärde jag känna Elin och blev ganska snabbt ambassadör åt hennes ideella förening T.A.D.1 (Together Against Diabetes 1). Sedan dess har vi inte bara jobbat, rest och upplevt saker ihop - vi har också blivit riktigt bra vänner.


Därför är det så fantastiskt roligt att ha fått bevittna den långa resa som Elin nu har gjort - när hon har färdigställt den nya och fantastiska T1D appen. Jag kommer fortfarande ihåg den dag då hon berättade lite om idén och vi bollade tankar fram och tillbaka och fram och tillbaka. Elin har drivit på projektet med en enorm vilja och envishet, och jag har haft förmånen att då och då fått bidra med lite content till appen.

Nu är appen LIVE - ni hittar den i både App Store och Google Play om ni söker på "T1D"!


Samtidigt så har jag fullt upp på mitt håll med mitt hjärteprojekt: Pioneers Young. Det är ett onlinecommunity för unga och unga vuxna med typ 1 diabetes (13-30 år) som nu växer för varje dag som går. På Pioneers Young är jag community manager och jobbar i och med det på daglig basis med att peppa och motivera medlemmarna, med att skapa content och marknadsföra communityt så att vi får fler medlemmar.

Vill du bli medlem? Klicka HÄR så "ses" vi!


Nu på torsdag tänkte jag och Elin sätta oss ner och tillsammans hålla en Instagram live-session där vi ska prata om våra respektive pågående projekt. Elin ska berätta om appens resa och innehåll, och jag ska prata om Pioneers Young. Det kommer bli en en timme lång personlig stund där vi kommer berätta om våra respektive diabetesresor, våra projekt och ha gott om tid att svara på frågor!


Så boka in 29 oktober klockan 20.00-21.00. Liven kommer sändas både på T1D-appens Instagram och på Pioneers Youngs Instagram. Hoppas att vi ses då!

Commentaires


bottom of page