top of page
  • Skribentens bildDiabetesia

Höstens föreläsningsturné är igång!

Nu sitter jag på tåget mellan Jönköping och Stockholm och är taggad långt upp över öronen. Idag börjar den föreläsningsturné som jag har sett fram emot att få vara del av så länge - nämligen den som Rubin Medical anordnar med tema typ 1 diabetes och idrott.

Oroa er inte, jag ska inte prata om idrott - det är inte mitt area of expertise direkt.. Däremot är jag väldigt glad och stolt att ha blivit inbjuden att föreläsa ihop med både Robin Bryntesson och Stig Mattsson, som tillsammans med Rubin är riktiga föreläsningsveteraner. Jag kommer prata om mitt liv med typ 1 diabetes, den karriär jag har gjort som egenföretagare och ”diabetesentreprenör” och också prata om den tacksamhet jag känner gentemot de fantastiska tekniska hjälpmedel som finns idag.

Vi kommer ta oss till ett gäng olika städer i höst och jag ser massor fram emot att få träffa, prata med och förhoppningsvis inspirera några av er! Föreläsningar är ju trots allt det absolut roligaste jag gör av mina många åtaganden.

Idag tar vi oss an Stockholm (med TVÅ föreläsningar!) och imorgon Uppsala. Nästa vecka väntar Örnsköldsvik och Östersund - och därefter rullar det på.

Turnén sker självfallet i omvandlat format för att möta alla Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. Detta innebär att vi endast kommer kunna vara max 50 personer på varje föreläsning - så att ni går in och anmäler er om ni vill gå är ett måste! Först till kvarn.

Hoppas att vi ses!


 

Blodsocker i skrivande stund: 8,7 mmol/liter.

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page