top of page
  • Skribentens bildDiabetesia

Nu lanserar vi #sTr1peD


Hur många tankar per dygn lägger du på typ 1 diabetes? Varenda orosmoment, beslut, tveksamhet, stressmoment räknas. Varenda stick i fingret, varje gång pumpen piper, varje kolhydrat du räknar, alla läkarbesök och provtagningar att komma ihåg…

#sTr1peD är en kampanj som visualiserar den mentala aspekten av att leva med den kroniska sjukdomen typ 1 diabetes. Den lanseras och drivs av Pioneers Young, och äger rum på Instagram 14 oktober till 14 november (Världsdiabetesdagen!) 2020. Alla kan deltaga (oavsett om du har T1D eller inte!) och för varje postad bild skänker vi 10 SEK till den välgörande typ 1-organisationen T1International.


Gör såhär för att vara med:

  1. Sätt ett streck på handen för varje typ 1-relaterad tanke under ett dygn (vilket kan betyda inga streck om du inte har någon relation till typ 1 diabetes!).

  2. Fota din hand och lägg upp i ditt Instagramflöde (inte bara story!) med hashtaggen #sTr1peD och tagga @pioneersyoungsverige. Tänk på att du måste ha öppen profil för att de ska kunna se inlägget - om du inte har det kan du skicka en screenshot av ditt inlägg till dem på PM.

  3. Utmana 2 eller fler i ditt nätverk att göra samma sak!


Hoppas att ni vill vara med! :-)


 

Blodsocker i skrivande stund: 7,4 mmol/liter.

Comments


bottom of page